Långsiktiga utflyktsmål

Visst är det härligt att längta till den där stora resan man har drömt om? Att åka skidor i Riksgränsen, bestiga Kebnekaise eller köra downhill i Härjedalen är något som många drömmer om att göra på sportlovet eller jullovet. För att kunna ta den där veckolånga semestern med hela familjen och kunna bo gott i en stuga och köpa liftkort och hyra cyklar till hela familjen, är det bra att börja spara i tid för att ha råd med det. Utan en bra budget blir det ingen riktig vila eller lika skoj.

När man sitter där en kväll och spelar på nätcasinot Mummys Gold App och drömmer sig bort till fjällen med familjen, kan det vara ett friskt och härligt långsiktigt mål att spara ihop en budget till resan. Har man riktigt god tur kan man vinna mer pengar än man någonsin kunnat drömma om! Att ha denna målsättning när man spelar samtidigt som man månadssparar kontinuerligt till resan, ger goda förutsättningar för att ha en ordentlig budget när sportlovet börjar närma sig. Här frestar vi med ett par riktigt härliga destinationer:

Skidor i Riksgränsen

Högt uppe i Sverige, vid gränsen till Norge och Finland, ligger Riksgränsen som är en lyxig skidort för de som verkligen älskar att åka skidor! Där finns mycket offpist och en oerhört vacker natur. Har man tur så kan man få syn på norrsken.

Bestiga Kebnekaise

Kebnekaises topp ligger 2098 meter över havet och är således Sveriges högsta berg i bergskedjan Skanderna. Det finns flera leder som går till toppen av berget, och den västra leden är lämplig om man hade tänkt gå utan guide.

Cykla downhill i Härjedalen

På Ramundberget i Härjedalen finns aktiviteter för dem som älskar att cykla nedför. En linbana tar dig till toppen av berget, och sedan kan man välja olika stigar att cykla ned på.