Höstens bästa äventyrsfilmer

Den som vill ha lite inspiration till nästa äventyr med familjen, vännerna eller kollegorna, kan passa på att se några äventyrsfilmer i höst. När det regnar utanför dörren är det inte alltid så lockande att ge sig ut i naturen, och att sitta hemma i soffan och titta eller att arrangera en biovisning som afterwork är ett mysigt och välgörande alternativ. Här presenteras några av de bästa äventyrsfilmerna från 2018.

Avengers: Infinity war

Detta är en film som blandar action med äventyr och fantasy. The Avengers måste kämpa mot den mäktiga Thanos för att rädda univerum. Medverkar gör skådespelare som Robert Downey Junior och Chris Hemsworth.

Deadpool II

Ett gäng udda skurkar ska rädda en ung pojke med övernaturliga krafter i denna actionkomedi med äventyrliga inslag. Med Ryan Reynolds och Morena Baccarin.

Alpha

Den här filmen utspelar sig i förhistorisk tid och handlar om en man som skiljs från sin stam under en jakt. Skadad och ensam försöker han överleva i naturen, då han träffar på en varg som ska komma att bli mycket betydelsefull för honom. Med Kodi Smit-McPhee och Jóhannes Haukur Jóhannesson.

Jurassic world: Fallen Kingdom

Jurassic Park-gänget är tillbaka i denna film. Denna gång hotar en vulkan att utrota dinosaurierna på ön, och våra vänner är där för att rädda dem. Men under tiden de utför sitt uppdrag, hittar de ny information om något som visar sig vara en fara för hela planeten. Med Chris Pratt och Bryce Dallas Howard.

Adrift

Denna film med Shailene Woodley och Sam Claflin är ett riktigt äventyrsdrama baserat på verkliga händelser. En man och en kvinna är ute och seglar på havet när de hamnar mitt i en storm, och mannen blir svårt skadad. Hon tvingas kämpa för deras överlevnad mitt ute på havet, för att rädda livet på sitt livs kärlek.