Guidade cykelturer

Cykling är sedan en längre tid en trendig sport och det är vanligt att företag tar in en snygg racercykel på kontoret som en slags statussymbol och livsstilsmarkering. Därför tycker vi att det är en kul idé att ha cykling som ett tema på nästa konferens. Det är roligt för de anställda att komma ut tillsammans och ägna sig åt denna trendiga sport, gärna på stiliga racercyklar.

Hyr en cykelguide

När konferenser sker på landsbygden så passar det säkerligen utmärkt att hyra in en cykelguide som tar med de anställda på en kortare tur – kanske en till en och en halv timma. På den tiden kommer man ganska långt, och får uppleva bygden med hjälp av en expert samtidigt som man får motion och härlig cykling. Välj en ort som företaget har någon anknytning till. Kanske det finns någon gammal industri eller liknande som är relaterad till ert företagsområde som ni kan besöka? Eller kanske det finns några spännande saker att få lära sig om landskapet som ni befinner er i?

Välgörande motion

Att få röra på sig och åka på en cykeltur mellan konferenserna är nyttigt och uppskattat. En variation i schemat gör att deltagarna får något att se fram emot och prata om tillsammans. Det är uppfriskande och får igång kroppen att cykla. Då blir eftermiddagens föreläsningar och seminarium lite roligare.

Lär er att cykla racer

För de lite mer äventyrligt lagda, rekommenderas att hyra in en guide inom racercykling, en person som kan guida och visa hur man cyklar riktigt fort i grupp. Man börjar förstås lite försiktigt men är det bra vägar utanför konferensanläggningen, som det ofta kan vara ute på landsvägar, så ska det säkert gå bra att cykla på lite! En hastighet på 40-50 är inte omöjlig. Lite adrenalin innan fikat har aldrig skadat.